Karin Elizabeth fotografie | Tweaken & Tweeten
566
post-template-default,single,single-post,postid-566,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Tweaken & Tweeten

Zo. Een uurtje extra slaap heeft me goed gedaan: heerlijk actief en aandachtig zit ik achter de computer te werken aan deze site. Hem (haar?) verder tweaken en wat meer persoonlijkheid geven. Twitter! Een achtergrondje! Mijn contact form ein-de-lijk werkende (toch?). Een menu die qua opzet beter is, maar ik vind hem nog niet goed ingedeeld… Trouwens ook hoog tijd dat ik de info een beetje naloop en verbeter. Ik wil ook mijn layout meer pit geven met een mooie graphic, zoals ik vroegah altijd mijn websites maakte.

Ik ben dus nog drrrrrruk bezig. Maar het bevalt me tot nu toe goed. Een aantal jaren geleden deed ik niets anders dan websites bouwen, vond ik heerlijk om te doen. Mooie graphics erbij, goed letten op kleurcombinaties.. ik denk nog steeds dat ik door webdesign ook veel over fotografie heb geleerd, met name qua stijl en opzet. Veel van wat ik toen voor een site belangrijk vond, vind ik nu voor een foto ook van belang. (Alleen ben ik daarom ook te perfectionistisch, tot haren-trekkerij-zo-gefrustreerd toe.)

Maar toen kwam de fotografie, en was ik niet meer zo van de websites. Loop ondertussen gru-we-lijk achter op coding en allerhande foefjes. Apetrots was ik dan ook, toen ik vanmorgen zowaar helemaal zelf mijn laatste Tweet op mijn site wist te dumpen, permanent in een roze box onderaan. CSS, ik ga er steeds meer van houden. Toch wel.

Ik zou zeggen, hou de site in de gaten, sowieso omdat hij momenteel continu verandert, en ook omdat er hopelijk wat leuke foto’s bijgeplaatst gaan worden vanaf de eerste van November (daar zitten we alweer bijna, NOVEMBER)… ;)

No Comments

Post a Comment