Karin Elizabeth fotografie | Trash the Dress
18
page-template-default,page,page-id-18,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive
Informatie over boudoir vind je voortaan hier: Boudoir minisite.

Karin Elizabeth trashes your dress

Een mooie afsluiting van je bruiloft is zo langzamerhand aan het overwaaien vanuit de Verenigde Staten: Trash the Dress. Na de bruiloft even stoom afblazen: jullie zijn getrouwd! Het is eindelijk gebeurd! Nu alle spanningen van je af laten vallen en even lekker losgaan. Met Karin Elizabeth Trashes your Dress gaat het bruidspaar nog 1 keer op de foto in bruidskleding… maar met een twist.
We gaan lachen, we gaan gek of juist heel dramatisch doen. We gaan op locatie shooten! Zeiknat worden op het strand, lekker barefoot en de haren in de wind. Relaxed en toch romantisch. Of lekker Hollands bij de koeien of paarden op de boerderij, op de tractor van mijn schoonvader. Voor mijn part gaan we met zijn allen de achtbaan in.
ALLES KAN. Niets is te gek, want het moet juist gek zijn. Ik bewerkt foto’s zoals ik een fashion shoot zou editen en besteed net wat meer aandacht aan stijl. Ik hoop hiermee een leuke en ontladende afsluiting te kunnen bieden van jullie bruiloft en kan niet wachten om mijn eerste sessie te shooten.

Trashing your Dress* Really Trashing your Dress*
1.5 – 2 uur 2 – 3 uur
Op locatie Op locatie
1 paar newlyweds 1 paar newlyweds
15 bewerkte foto’s op gepersonaliseerde CD-rom 20 bewerkte foto’s op gepersonaliseerde CD-Rom
€125,- actie!** €145,- actie!**
Interesse?
(vrijblijvend!)
Interesse?
(vrijblijvend!)

 

* Om beter te kunnen voldoen aan jullie wensen, heb ik al meerdere pakketten samengesteld. Deze pakketten zijn echter nog aan te passen. Misschien wil je een mini pakket met toch net wat meer beelden (bijv. 12), of misschien wil je 1 mooie foto gemaakt hebben voor op een uitnodiging of kaartje. Misschien wil je je jurk en smoking trashen op 2 locaties. Neem contact met me op en ik stuur vrijblijvend een offerte terug. (Geef me 2 werkdagen de tijd om te reageren.)
** Pakketprijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten: per kilometer a €0,25.

Goed om te weten: per pakket lever ik standaard 1 gepersonaliseerde CD-Rom met daarop de bewerkte beelden in hoge en lage resolutie (voor webgebruik). CD-Roms zijn bij te bestellen; ook kan ik zorgen voor afdrukken en albums. Bekijk het aanbod op de producten pagina!