Karin Elizabeth fotografie | Project: Ode aan Rood
60
page-template-default,page,page-id-60,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive
Voor dit project zoek ik naturel roodharigen met of zonder sproeten! karinelips@gmail.com

Het heeft lang geduurd voordat ik van mijn natuurlijke haarkleur ging houden. Het wordt ons niet altijd even makkelijk gemaakt onze kleur te accepteren. Er gaan verhalen dat wij vroeger op de brandstapel werden gegooid. Heksen, die roodharigen. Nu zijn wij vuurtorens. Rooie mannen en vrouwen die op groen moeten gaan staan. In Amerika noemen ze je een Carrot Top, in Engeland ben je een Ginger.
Mede door het maken van zelfportretten de afgelopen jaren ben ik gaan realiseren hoe mooi rood haar is. Ik wil andere roodharigen fotograferen en laten zien dat jullie, ik – wij allemaal – er gewoon trots op zijn. Dit is een ode aan rood.

Ode aan Rood werd mede mogelijk gemaakt door: Bertie & Wendelmoed