Karin Elizabeth fotografie | Premium pakketten
1183
page-template-default,page,page-id-1183,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Bijna twee jaar verder

Wow. De eerste 2 zitten er haast op. En het gaat goed. Ik ben dankbaar voor iedereen die mij tot nu toe heeft geboekt om voor hen foto’s te maken. Bedankt voor jullie vertrouwen in mijn werk! Ik voel me na bijna twee jaar Karin Elizabeth fotografie ontzettend gezegend met het feit dat ik iets MAG doen wat ik leuk vind om te doen en dat ik dit nog kan blijven doen. Ik voel me nog altijd zeer vereerd als een klant mij benadert om voor hen foto’s te maken.

Als fotograaf probeer ik voor een voordelige prijs kwaliteit portretwerk te leveren. Voor mij is het namelijk erg belangrijk om betaalbaar en toegankelijk te blijven. Dat wil ik vol blijven houden in het komende nieuwe jaar, en ik zal daarom altijd voordelige pakketten blijven bieden voor diegenen die gewoon wat leuke foto’s willen van zichzelf, een vriendinnengroep of van hun eigen liefde.
Het maakt me gewoon blij dat ik iets kan betekenen voor anderen in die zin. Het is belangrijk om herinneringen en mensen waar je omgeeft vast te leggen, om op terug te kijken.

En juist omdat dat zo belangrijk is, zet ik een volgende stap met Karin Elizabeth fotografie: Ik zal foto sessies blijven bieden op basis van voordeel en toegankelijkheid, maar ik wil ook sessies gaan bieden voor mensen die een stapje verder willen en kunnen gaan: premium pakketten.

Premium. Klinkt wel erg formeel. 

Jij, als klant, neemt mij als fotograaf eigenlijk in vertrouwen om jou met mijn camera te leren kennen, en jou zo goed en puur mogelijk vast te leggen, met veel zorg en aandacht. Of dat nu is voor een budget pakket, of een premium pakket, dat is om het even iets wat ik standaard tracht te bereiken. Ik hou namelijk van het maken van mooie portretten. Ik wil trots kunnen blijven op het werk wat ik doe.

Maar de vraag wordt toch groter. Om voordelige sessies te kunnen blijven bieden, zal ik ook ruimte moeten maken voor ambitieuzere shoots voor mensen die interesse hebben in iets anders. Ik zal nu dus een onderscheid moeten gaan maken tussen wat je krijgt als je aan een budget zit, en wat je krijgt als je meer wil investeren in een fotosessie. Het verschil zal vooral gaan zitten in het bereiken van meer variatie en mogelijkheden tijdens de shoot, maar ook op gebied van editen van de eindresultaten, iets waar toch de meeste tijd in gaat zitten.

Ik blijf gedetailleerd bewerken (voor mij is het belangrijk dat je huidskleur er goed uit komt, bijvoorbeeld, en ik hou van zachtheid in mijn fotografie) maar in het geval van premium edit ik een foto alsof het in een (mode) tijdschrift kan (“editorial”) of in een advertentie. De gehele premium sessie is gebaseerd op “fine art photography” en maatwerk: daar een premium sessie meerdere sferen kan omvatten zal ook mijn editwerk dat gaan reflecteren. Bijvoorbeeld een premium sessie kan deels op het platteland of in een natuurgebied plaatsvinden: een zacht, romantische edit is dan passend. Daarna gaan we de stad in: een edgy of kleurrijke edit is dan weer mooier. Meer variatie, en dus meer maatwerk.

We nemen in het geval van premium de tijd om zo goed te kunnen afwisselen van zowel locatie als kleding, en sfeer. Een premium shoot is een investering van een klant in een uitgebreider resultaat, maar voor mij is het ook een kwestie van investering. Vandaar de term premium: ik stop er meer tijd, energie en creativiteit in. Kwaliteit is iets wat ik wil blijven bieden voor al mijn sessies, maar ik stop het beste van mezelf en mijn creativiteit in een premium pakket.