Karin Elizabeth fotografie | Portretsessies: baby & zwanger
173
page-template-default,page,page-id-173,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Newborn & Baby

Zelf heb ik geen kinderen. Maar dat wil ik wel anders zien over een paar jaar. Ik denk als fotografe aan wat ik zelf straks als herinnering wil aan die eerste tijd, en wat wil ik later aan mijn zoon of dochter laten zien (“Kijk? Zo was je, toen je nieuw was op de wereld”).
Ik neem newborn en babyfotografie daarom behoorlijk serieus (maar dat is pas na alle kreten a la “Awwwww wat is ie SCHATTIG!” en “Ohhh die kleine voetjes!!! *pinkt traantje weg*”), want het is niet net als een portretsessie die je, als je 20 of 30 jaar oud bent, keer op keer kunt blijven doen. Nee. Er een small window of opportunity. Want die kleintjes, die groeien zo snel. Mijn uitgangspunten:
– Ik ben geen Anne Geddes en hou niet van teveel fratsen. Ik fotografeer de kleintjes het allerliefste met mutsjes en knuffeltjes die papa en mama al hebben gekocht voor ze, de eerste schoentjes, of met een cadeautje van oom en tante, een gehaakt dekentje van oma. (Ik neem wel wat basis spulletjes mee.)
– In de koudere maanden shooten we  bij de kleine thuis, met de verwarming aan, in beschikbaar licht (voor een groot raam!). In de zomer maanden  kan ik ook outdoor sessies op locatie plannen.
– Relaxed shooten. Ik streef om de foto’s te krijgen binnen 3 uur, maar als papa of mama ideeen hebben dan wil ik zorgen dat ik dat uit kan voeren. Ik neem gewoon de tijd om ook variatie te kunnen bieden.
– Ik hou van mooi, natuurlijk licht. De stijl van de foto’s zullen licht, zacht, dromerig zijn. Dit pas ik ook toe op babyfoto’s. Ik hoop op een mooi, zacht en lief eindresultaat.

Budget Newborn* Plus Newborn*
2 uur tot 3 uur
Bij U thuis Bij U thuis of op locatie; ‘s zomers ook buiten mogelijk!
alleen de baby tot 4 personen;
– Per extra persoon €15,-
10 bewerkte foto’s 15 bewerkte foto’s
Bewerking:
– levering in kleur & ZW
– zacht, rozig en lief
– licht retoucheren
Bewerking:
– levering in kleur & ZW
– zacht, rozig en lief
– licht retoucheren
€90,- actie!** €115,- actie! **
Per extra edit €5,- Per extra edit €5,-
Interesse?
(vrijblijvend!)
Interesse?
(vrijblijvend!)

 

Zwangerschap

Als aanstaande moeder maak je zoveel mee. Je lichaam verandert, en door de glow en blijdschap ben je op je allermooist. Zwanger zijn is bijzonder, dat kleine mensje wat je bij je draagt. En dat mag best op de foto, als aandenken.
– Maternity sessies doen we fijn buiten, in natuurlijk licht. We gaan naar een mooi natuurgebied / bos als jullie graag de rust opzoeken, of we zoeken pittoreske straatjes op in jullie dorp. Misschien zijn jullie echt city folks, en hebben jullie graag wat shots midden in jullie woonplaats.

Budget Mama* Plus Mama*
1,5 uur 2 uur
Bij U thuis of op locatie Bij U thuis of op locatie
Alleen mama (en de buik!) Mama en papa
Per extra persoon €15,-
10 bewerkte foto’s 15 bewerkte foto’s
Bewerking:
– levering in kleur & ZW
– zacht, rozig en lief
– licht retoucheren
Bewerking:
– levering in kleur & ZW
– zacht, rozig en lief
– licht retoucheren
€90,- actie!** €115,- actie!**
Per extra edit €5,- Per extra edit €5,-
Interesse?
(vrijblijvend!)
Interesse?
(vrijblijvend!)

* Om beter te kunnen voldoen aan jullie wensen, heb ik al meerdere pakketten samengesteld. Deze pakketten zijn echter nog aan te passen. Misschien wil U een mini pakket met toch net wat meer beelden (bijv. 12), of misschien wil U 1 mooie foto gemaakt hebben voor op een geboortekaartje of aankondiging. Misschien wil U toch echt, naast uw baby en haar 3 zusjes, ook opa en oma er nog bij betrekken. Kan allemaal! Neem contact met me op en ik stuur vrijblijvend een offerte terug. (Geef me 2 werkdagen de tijd om te reageren.)
** Pakketprijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten: per kilometer a €0,25.

Goed om te weten: per pakket lever ik standaard 1 gepersonaliseerde CD-Rom met daarop de bewerkte beelden in hoge en lage resolutie (voor webgebruik). CD-Roms zijn bij te bestellen; ook kan ik zorgen voor afdrukken en albums. Bekijk het aanbod op de producten pagina!