Karin Elizabeth fotografie | October (2)
550
post-template-default,single,single-post,postid-550,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

October (2)

Deel 2 van de modellen shoot met Lieke, 31 Oktober 2011. Dit keer heb ik weer analoge resultaten met je te delen. Onderstaande beelden zijn genomen met een Canon EOS 300 camera, en een rolletje Ilford zwart/wit film. En dit rolletje, nou, volgens mij heb ik hem in 5 minuten volgeschoten (niet allerminst omdat de batterijen haast op waren *bloos* #zogoedvoorbereidbeniknou – maar ook omdat dat wel mijn bedoeling was. Niet te veel nadenken, DOEN). Ik moet zeggen dat ik zeeeer tevreden ben, en dit vaker zal doen.

(De scanner, die is een beetje grainy. Nou ja.)

Er komt nog 1 post met Holga beelden (de negatieven worden nu ingescand) en een paar laatste digitale foto’s, en dat concludeert deze gave test shoot.

Dan nog iets over de site:
Momenteel ben ik bezig de zaak te herevalueren. Ik ben aan het kijken of ik iets kan en wil veranderen aan mijn aanbod, en daarom heb ik voorlopig even de sessies pagina (met daarop info over pakketten en prijzen) van de site afgehaald. In December is het als het goed is allemaal uitgezocht. Kun je niet wachten? *knipoog* Mail me gerust (of gebruik het contactformulier in het menu, onder kopje ‘contact’) voor de huidige mogelijkheden.
…en hou deze site de komende tijd goed in de gaten. Veel ontwikkelingen onderweg, en dus ook wat te vieren…

No Comments

Post a Comment