Karin Elizabeth fotografie | Portretsessies: loveshoot
167
page-template-default,page,page-id-167,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Stelletje, verloving, jubileum

Misschien is het een beetje genant, als koppel op de foto gaan. Daar kan ik me wel iets bij voorstellen. Knuffelen terwijl er iemand bijstaat met een dikke camera.
Maar wat ik tegen koppels zeg als ik ze fotografeer: let niet op mij. Let niet op mijn aanwezigheid. Denk aan hem, denk aan haar. Wees in je eigen bubbel. Want als je jezelf inhoudt tijdens de shoot, die intimiteit niet durft te laten zien aan elkaar, dan gaan je foto’s wat missen. Dat wat de foto’s mooi maakt in een loveshoot is gevoel, openheid, eerlijkheid. Ik ben enkel het middel wat het probeert vast te leggen. Maar het is aan jullie om het te laten zien.
– Ik hou van emotie in mijn beelden, en tijdens een loveshoot zal ik proberen ware emoties er uit te halen. Ik ben best wel chill, hoor, en doe mijn best jullie op je gemak te stellen. Komt goed.
– Foto’s worden gemaakt in available light, het liefste buiten op locatie. Bijv: een locatie die wat betekent voor jullie (eerste ontmoeting), of een mooie plaats in de natuur.
– Neem eventueel ter aanvulling wat spulletjes mee die betekenis hebben voor jullie allebei.

Budget Loveshoot* Plus Loveshoot* Premium Loveshoot*
1 uur 2 uur tot 4 uur
1 buitenlocatie 1 buitenlocatie 1-3 locaties
1 koppel 1 koppel 1 koppel
10 bewerkte foto’s
– Portretten: close-ups en full body
15 bewerkte foto’s
– Portretten: close-ups en full body
30 bewerkte foto’s
– Portretten: close-ups en full body, conceptueel
– Reportage (momenten, details, omgeving)
Bewerking
– Levering in Kleur & ZW
– Subtiel retoucheren
– Kleur & sfeer aanpassing
– 1 sfeer / feel
Bewerking
– Levering in Kleur & ZW
– Subtiel retoucheren
– Kleur & sfeer aanpassing
– 1 sfeer / feel
Bewerking
– Levering in kleur & ZW
– Retoucheren
– Editorial / maatwerk
– Meerdere sferen / feels
€90,- actie!** €110,- actie!** €225,- introductie prijs**
Per extra edit €5,- Per extra edit €5,- Per extra edit €6,-
Interesse?
(vrijblijvend!)
Interesse?
(vrijblijvend!)
Interesse?
(vrijblijvend!)

* Om beter te kunnen voldoen aan jullie wensen, heb ik al meerdere pakketten samengesteld. Deze pakketten zijn echter nog aan te passen. Misschien willen jullie graag 20 beelden en dus een groter pakket, of misschien wil U 1 mooie foto gemaakt hebben voor op een verlovings aankondiging of uitnodiging voor jullie jubileumsfeest. Kan allemaal! Neem contact met me op en ik stuur vrijblijvend een offerte terug. (Geef me 2 werkdagen de tijd om te reageren.)
** Pakketprijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten: per kilometer a €0,25.

Goed om te weten: per pakket lever ik standaard 1 gepersonaliseerde CD-Rom met daarop de bewerkte beelden in hoge en lage resolutie (voor webgebruik). CD-Roms zijn bij te bestellen; ook kan ik zorgen voor afdrukken en albums. Bekijk het aanbod op de producten pagina!