Karin Elizabeth fotografie | Gepersonaliseerde CD-Rom
531
post-template-default,single,single-post,postid-531,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Gepersonaliseerde CD-Rom

Ik heb het uitgevogeld! CD-Rom labels! Ik maak nu gemakkelijk een CD-Rom met persoonlijk label, standaard 1 x bij elke sessie.


Ik ben een groot liefhebber van eenvoud, dus mijn CD-Roms zijn ook vrij simpel. Een CD-Rom met de bewerkte beelden in lage en hoge resolutie, met een leuk uniek label met tekst en ook wel mijn logo (tja, “corporate identity” is wel belangrijk tegenwoordig!) in een stevig maar bescheiden doosje (7mm, doorzichtig). Ik vind het mooi dat het label door het doosje te zien is. Minimalistisch, maar toch duidelijk! :)

Dan nog iets voordat ik deze post afsluit: ik blog hier in het Nederlands over alles wat te maken heeft met Karin Elizabeth fotografie en jullie. Resultaten & previews van sessies, nieuws, informatie, aanbiedingen…

In het Engels blog ik sinds gisteren dan eindelijk ook weer. Voortaan vind je op Karin-Elizabeth.com persoonlijkere posts, waarin ik vertel over alledaagse dingen, mijn meningen deel, schrijf over welke films ik gezien heb – dat soort dingen – met meer foto’s over bijvoorbeeld reizen, het dagelijks leven… en vrij werk (zelfportretten, lifestyle). Ik plaats zelfs hier en daar wat videootjes! Ik mis bloggen als ‘hobby’, schrijven over het leven, schrijven vooral ook in het Engels, een taal waar ik me altijd veel makkelijker heb kunnen uiten. Dus: gewoon weer doen. Bij deze.

No Comments

Post a Comment