Karin Elizabeth fotografie | Genieten… & fotosessie Familie H
1027
post-template-default,single,single-post,postid-1027,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Genieten… & fotosessie Familie H

Hallo! Het is weer even geleden; ik heb een bewogen aantal maanden achter de rug! Zo ben ik inmiddels verloofd, en zijn mijn lieve aanstaande en ik druk druk druk bezig met het plannen van de bruiloft, die volgende zomer ergens zal plaatsvinden. (Ik zeg ‘ergens’, terwijl we al heel goed weten waar en wanneer, maar we houden het nog effe geheim.)

Daarnaast zijn we met zijn tweetjes een prachtige rondreis gaan maken door Schotland, waarover ik binnenkort op mijn Engelstalige, persoonlijke blog Karin-Elizabeth.com meer te vertellen heb.

Verder heb ik nog een kleine medische kwestie gehad waarmee ik korte metten heb gemaakt (of beter: waar twee leuke chirurgen van het CWZ korte metten mee hebben gemaakt), maar dat vergde ook nog al wat ongemak voor en uiteraard ook na. Maar dat is allemaal dik in orde nu, dus ben ik klaar om weer aan de slag te gaan. Even het kantoortje reorganiseren, een flinke to do list in mijn agenda gezet… om te beginnen een aantal resultaten van een recente familie sessie!

Nou zet ik denk ik heel rap de computer even uit, want het gaat hard onweren! Binnenkort heb ik meer nieuws! 🙂

No Comments

Post a Comment