Karin Elizabeth fotografie | Feest! Party & receptie
177
page-template-default,page,page-id-177,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive
Vanaf Januari 2012 ben ik beschikbaar voor sessies!

Feestjuh

N.B. Deze pagina geldt niet voor bruiloften. Daarover kun je me het beste mailen met details en wensen, en dan stuur ik je vrijblijvend binnen 3 werkdagen een offerte >> karinelips@gmail.com.

N.B. In verband met mijn drukkere planning en het feit dat ik part-time werk naast mijn fotografie is het raadzaam tijdig contact met me op te nemen indien jullie me willen boeken 🙂

Iets te vieren? Je kunt mij vragen portretten te komen maken van jullie gasten, een soort photobooth idee. Accessoires overleggen we en ik neem wat mee 🙂 Ik specialiseer me in portretfotografie, maar voor het laten vastleggen van gelegenheden kun je ook bij mij terecht. Feestfoto’s:
– Ik loop de hele tijd rond, zoekende naar momenten, lachende gezichten, discussies om vast te leggen. Ik zal soms direct voor iemand gaan staan en een leuke foto maken, maar ik speel meestal voor paparazza en maak beelden van mensen als ze het niet doorhebben. Mijn favoriete manier van mensen vastleggen op een feestje.
– Ik maak altijd een behoorlijk aantal sfeerbeelden ter aanvulling. Een close-up van het gebak, wat beelden van de zaal / omgeving / verlichting. Dat hoort er bij.
– Ik edit alle bruikbare beelden lichtjes (contrast aanpassen, croppen, dat soort dingen).

Inhuren reportage / feest
Tijd variabel
Op locatie, buien en / of binnen!
Per uur kunt U rekenen op zo’n 25 tot 30 licht bewerkte foto’s. De eerste 3 uur zal ik meer maken per uur, vandaar mijn base price hieronder.
Alle bruikbare beelden licht bewerkt (contrast, crop, etc) op gepersonaliseerde CD-rom
1-3 uur €195,-
Daarna €65,- per uur actie!**
Interesse?
(vrijblijvend!)

* Dit pakket biedt het vastleggen van de dag / avond. Maar misschien wil U er een aantal groepsfoto’s bij mooie foto gemaakt hebben, een mini loveshoot voor het jubilerende koppel. Misschien wil U graag dat ik een foto maak, alvast, voor de uitnodiging. Misschien wil U dat ik een reeks leuke Binnenkomst Portretten kom maken van alle genodigden in plaats van een reportage, of allebei! Ik ben best flexibel en er valt nog vanalles te combineren. Neem contact met me op en ik stuur vrijblijvend een offerte terug. (Geef me 2 werkdagen de tijd om te reageren.)
** Pakketprijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten: per kilometer a €0,25.

Goed om te weten: per pakket lever ik standaard 1 gepersonaliseerde CD-Rom met daarop de bewerkte beelden in hoge en lage resolutie (voor webgebruik). CD-Roms zijn bij te bestellen; ook kan ik zorgen voor afdrukken en albums. Het laatste is misschien wel leuk voor jullie: (een selectie van) de foto’s samen in een eenvoudige maar elegante album. Bekijk het aanbod op de producten pagina!