Karin Elizabeth fotografie | Feest! Bruiloft
179
page-template-default,page,page-id-179,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive
Vraag vrijblijvend een offerte aan! karinelips@gmail.com

Naast portretsessies en het fotograferen op feesten ben ik ook beschikbaar als fotograaf op bruiloften. Goed om te weten: om ervoor te zorgen dat er zo veel mogelijk mooie momenten worden gefotografeerd neem ik altijd een second shooter mee (dat is Wil, mijn hubby)!

Omdat de wensen van het ene bruidspaar heel erg verschillen van wat een ander bruidspaar zoekt, is het het beste als jullie contact met me opnemen en jullie wensen doorgeven. Denk daarbij aan zaken als:

– Maak ik jullie bruidsfoto’s / portretten?

– Willen jullie de voorbereidingen vastgelegd hebben (bijv. bruid maakt zich op e.d.) of dat ik pas start wanneer de plechtigheid wordt voltrokken? (Uiteraard arriveer ik dus wel vroeger.)

– Is er een diner / receptie waar jullie foto’s van willen?

– Een een eventueel feest nadien?

Ook is het handig om te denken aan eventuele combinaties met andere shoots:

– Misschien wil de bruid een boudoir sessie vooraf doen.

– Misschien willen jullie een verlovingssessie hebben of een foto voor op de uitnodigingen.

– Misschien hebben jullie ook zin in een Trash the Dress sessie bij mij; jullie gaan na de bruiloft (een andere dag uiteraard) in jullie bruidskleding een keer lekker onconventioneel op de foto. Het gaat erom dat jullie losgaan, alle spanningen nog een keer van jullie af laten waaien, en dat de blijdschap van jullie afstraalt. Een leuke afsluiting dus.

Het beste is om me een schema door te mailen (voor zover jullie dat hebben) met de tijden waarop wij aanwezig zullen zijn. Geef ook alvast de verschillende locaties op, in verband met reistijden 🙂

Stuur me vrijblijvend een mailtje met jullie wensen: karinelips@gmail.com. Ik zal binnen 3 werkdagen reageren met een offerte / voorstel.