Karin Elizabeth fotografie | Diensten | Verlovingsreportage
797
page-template-default,page,page-id-797,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Dag kerel (en als je wat moderner ingesteld bent, dag dame)!

Zoooo. Jij bent van plan De Vraag te stellen aan je vriendin / vriend / partner. Dat is een prachtig moment in jullie relatie, en ook in jullie afzonderlijke levensgeschiedenis.

Het ogenblik waarop ze nog van niets weet. Het moment dat jij de vraag stelt, met of zonder ring. De blik op haar gezicht, de eerste omhelzing als verloofd stel. Tja. Dat is niet iets wat je vaak gaat meemaken, en zou het nou niet een geweldige extra verrassing zijn voor je aanstaande als blijkt dat Het Moment gefotografeerd is? Kaatje at your service, to be there as you pap(arazza!) the question!

Overweeg daarom eens om een fotograaf (in het bijzonder: mij!) in te schakelen om het moment te fotograferen: een Secret Photographer. Ik verstop me en maak, Kaatje Paparazza die ik ben, sluwe foto’s achter plantenbakken, of terwijl ik zelf aan een bord spaghetti zit, terwijl ik al smiespelend sein naar de gastvrouw van je gekozen restaurant, die er natuurlijk helemaal in on it is.

Ja, er is wat planning nodig. Er gaan een paar uurtjes voorbereiding in zitten. Maar oh, wat is het de moeite waard. Deze herinnering, het echte begin van jullie reis als echtpaar.

Verlovingsreportage
Tijd: variabel (fotograferen van het moment zal nog geen half uur zijn, maar er gaat wel wat tijd zitten in wachten op jullie moment, en de planning)
Op locatie, binnen of buiten
Ik bewerk alle bruikbare foto’s (d.w.z. scherp genoeg, goed belicht, etc) van jullie moment licht
Alle bewerkte foto’s op gepersonaliseerde CD-Rom
Reportage + foto’s €100* actie!
+ €20* p.u. wachten**
Interesse?
(vrijblijvend)
ACTIE!!! verlovingsreportage + loveshoot = 20% korting!

* Pakketprijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten: per kilometer a €0,25.
** Aanwezigheid en wachten op jullie moment kost immers ook wat tijd 🙂

 Vergeet niet deze pagina uit je browser geschiedenis te wissen als je je computer deelt met je geliefde! 😉