Karin Elizabeth fotografie | Ch-ch-changes!
541
post-template-default,single,single-post,postid-541,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Ch-ch-changes!

En we zitten alweer in December. Het jaar is weer hard gegaan. Ik had graag wat meer willen doen met fotografie in 2011, maar life got in the way. In het komende jaar gaat dat allemaal veranderen. Vanaf Januari wil ik echt aan de gang, heerlijk fotograferen naast mijn part-time baan. En dan hopelijk nog verder groeien in 2012, zodat ik echt kan gaan doen waar ik van hou, fulltime.

Bekijk hieronder het nieuwe sessie aanbod (alle links openen in een nieuw venster), tijdelijk behoorlijk scherp in de aanbieding. Voor degenen die aan een budget zitten heb ik kleinere pakketten; voor degenen die wat meer willen zijn er ook opties. En natuurlijk is alles gewoon aanpasbaar, mailen en we komen er samen uit :)

Klik hier voor meer info over mijn diensten.

Ik ben momenteel best een duizendpoot, maar richt me voornamelijk op portretten. Nieuw in het aanbod is Boudoir; meer hierover vind je bij de Speciale sessies. Ook bied ik vanaf nu portfolio shoots voor modellen. Ik ben voor veel in, en ik kan niet wachten om voor jullie te gaan fotograferen! Maar wachten doe ik nog heel even. Eerst de feestdagen en alle verjaardagen – want natuurlijk is iedereen die ik ken zowat in December jarig, haha – “overleven”. Maar ik hoor in de tussentijd al heel graag van jullie.

karinelips@gmail.com

No Comments

Post a Comment