Karin Elizabeth fotografie | Budget versus premium voorbeeld 2
1212
page-template-default,page,page-id-1212,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive
Portretshoot solo

Budget portretshoot 1 persoon:
Wat geschreven staat voor een loveshoot telt ook hier. We communiceren goed en ik ben er als je vragen hebt.
We lopen rustig rond op de locatie, waar ik verschillende plekjes vind om foto’s van je te maken. De sfeer is relaxt; ik probeer je op je gemak te stellen en je beter te leren kennen. Ik streef er naar een aantal pure, mooie portretten te maken van jou. Ik help je met poseren en maak veel foto’s om zo een gevarieerde set te kunnen bieden als eindproduct. Ik bewerk de foto’s zacht en aandachtig met subtiele retouchering. Je kiest x-aantal foto’s zelf uit een privé galerij op mijn server.

Premium portretshoot 1 persoon: 
Ook in dit geval is er sprake van duidelijke communicatie. We kunnen een (telefonisch) gesprek houden waarin jij je wensen aan mij doorgeeft en we de mogelijkheden doorlopen.
We spreken af op een (bijvoorbeeld) natuurlocatie. Je draagt een outfit die past bij een romantische omgeving, bijvoorbeeld een lief jurkje. Je hebt je zacht opgemaakt. We maken hier een aantal pure, lieve, zachte portretten zoals je bent. Foto’s die je aan je ouders kunt geven, of aan je vriend. Ik edit de foto’s grondig, en mooi.
Maar hoe cool zou het zijn als je ook eens een keer anders op de foto kan?
We gaan naar een tweede locatie. Je trekt je tas open en haalt daar wat andere kleren / accessoires uit. Ook pak je je make-up tasje erbij, en gaan we samen een tweede look samenstellen. Vervolgens gaan we je op de foto zetten alsof je een model bent: een fashion experience. Gewoon eens een keer iets anders! We gaan edgier poseren en ik edit de foto’s alsof ze zo in een fashion mag kunnen staan. Foto’s waarvan je denkt, “Ben IK dit?”
Ook hierbij leg ik details vast, momenten (jij als je jezelf opmaakt, een lieve hond die nieuwsgierig komt kijken) en de omgeving een beetje vast.
Je kiest zelf een x-aantal foto’s uit een privé galerij op mijn server.