Karin Elizabeth fotografie | Budget versus premium voorbeeld 1
1209
page-template-default,page,page-id-1209,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive
Loveshoot

Budget loveshoot:
We communiceren goed over wat de mogelijkheden zijn qua prijs. Ik geef advies over kleding indien gewenst. We spreken een datum en tijd af. Als je vragen hebt kun je altijd mailen of bellen.
De shoot duurt 1 tot 2 uur.
Op de dag van de shoot gaan we (bijvoorbeeld) een natuurgebied in. Je trekt makkelijke schoenen aan want we gaan wat rondlopen. Ik zoek mooie plekjes op en help jullie met poseren terwijl ik jullie wat beter leer kennen en probeer ik jullie op je gemak te krijgen, want het is natuurlijk belangrijk om relaxt op de foto te staan. We gaan voor puur, romantisch, naturel en lief.  Jullie krijgen een x-aantal foto’s die ik in mijn zachte, romantische stijl edit en licht retoucheer. Deze mogen jullie zelf selecteren uit een privé galerij op mijn server.

Premium loveshoot:
We communiceren hier ook goed over de mogelijkheden. Ik geef advies over kleding indien gewenst. We spreken een datum en tijd af. Je kunt me altijd mailen of bellen. Voor de shoot vindt er een (telefonisch) gesprek plaats waarin we details en wensen uitgebreider bespreken.
De shoot duurt tot wel 5 uur.
Op de dag van de shoot gaan we (bijvoorbeeld om te beginnen) een natuurgebied in. Ook hier trek je gemakkelijke schoenen aan want we gaan wat rondlopen. Hij neemt zijn gitaar mee, want hij houdt van muziek. Zo heeft hij haar hart gewonnen: hij speelde een liedje voor haar op hun eerste date. Jullie gaan genieten van elkaar, en ik neem wat spontane foto’s van dit moment. Daarna lopen we verder, en maken we enkele mooie portretten. Deze edit ik in een romantische stijl met extra aandacht voor details.
Vervolgens pakken we de auto weer en rijden we naar een tweede locatie, bijvoorbeeld naar een café of ijssalon in de buurt waar jullie genieten van een ijsje. Ik maak weer wat leuke, spontane foto’s gemixt met een aantal geposeerde portretten in de omgeving. Ik edit deze foto’s ook weer met oog voor kleur en detail, maar anders van de foto’s in het natuurgebied.
Tenslotte kunnen we naar het centrum van de stad gaan, waar we een aantal edgy, stoere foto’s maken. De edit reflecteert dan in dit geval ook de urban sfeer.
Gedurende de hele shoot fotografeer ik her en der ook details, momenten die jullie aan het lachen hebben gemaakt, dingen die jullie bewonderen, de omgeving zelf (landschap, architectuur). De shoot is een combinatie van portretwerk en reportage; de shoot zelf is een mooie herinnering.
Jullie krijgen een x-aantal foto’s die jullie zelf mogen uitzoeken uit een privé galerij op mijn server.